петак, 20. март 2009.

WORLDHOTELS treći dio



Worldhotels Deluxe Collection nudi luksuzni smještaj, ekskluzivni ambijent i neprikosnovenu uslugu. Kroz kolekciju koja okuplja više od 170 objekata širom svijeta, gosti ulaze u svijet luksuza iz kog nikad više ne žele da izađu. Bili moderni ili istorijski, hoteli nude nezaboravan ugođaj gostoprimstva i jedno nezaboravno iskustvo.

Worldhotels First Class Collection okuplja više od 230 hotela u gradskim i ključnim odmarališnim područjima nudeći smještaj visokog kvaliteta i sofisticiranu uslugu namijenjenu gostima koji žele najbolje.

Hoteli koji spadaju u Worldhotels Comfort Collection nude opuštenu atmosferu i ugodnost namijenjenu poslovnim putnicima. Više od 80 hotela, koji pripadaju ovoj kolekciji, prilagođeno je potrebama današnjih poslovnih putnika, sa brzom uslugom i povoljnim cijenama.

3 коментара:

  1. Naravno da bi svako poput mene volio uživati u svakoj usluzi i proizvodu koje nude ovi luksuzni hoteli,prerustiti se prefinjenosti,komforu i ekskluzivnosti.Izvanredno urađeno,svaka čast.

    ОдговориИзбриши
  2. Prelijep je osjećaj prestiža i ekstravagancije koje pružaji ovakvi hoteli,moj najljepši blog do sad.

    ОдговориИзбриши
  3. odlično,odgovara mom ukusu,ko ne bi volio odsjesti u takvim hotelima...rado..jednog dana,dobra ti je ideja za ovaj blog

    ОдговориИзбриши