среда, 18. март 2009.

HONOLULU treći dio


  • Što se tiče kuhinje, havajska kuhinja je mješavina polinezijske kuhinje sa kineskom, japanskom, američkom i koreanskom. Ono što je najviše u ponudi u tamošnjim restoranima jesu - 'saimin noodle soup' - supa sa rezancima od jaja i crnog brašna sa morskim plodovima i kineskim začinima. Zatim 'lomi salmon salad' - specijalitet, pomiješani paradajz sa dimljenim lososom sa dodacima mladog luka, ljute paprike, smrvljenog leda i soja sosa.
  • Rekreacija - razni sportovi, kao džoging po plaži ili parkovima, surfovanje, golf.
  • Šoping - radovi u drvetu ili glini od lokalnih umjetnika, šarene havajske haljine i košulje, figurice 'hula plesačica' neke su od uspomena koje možete ponijeti sa sobom. Zatim tržni centri International Market Place, Ala Moana ne zaostaju za svjetskim metropolama što se tiče visoke mode.
  • Zabava - noćni život je vrlo bogat. Na stotine restorana, kafe barova, karaoke klubova i noćnih barova. Atmosfera je vrlo opuštena, ples i provod do sitnih sati. Noćni život počinje kasno, oko ponoći i kasnije. Svratite ljudi i uživajte.

3 коментара:

  1. Voljela bih probati njihovu kuhinju,zvuči primamljivo,surfovanja pogotovo,kao i ostale mogućnosti koje se pružaju.

    ОдговориИзбриши
  2. Odlično urađeno,taman po mom ukusu,svakako bih voljela isprobati njihova jela,odgovaraju mi vidovi rekreacije,golf,volim taj sport,igrala sam,opuštajuće,šteta što nema kod nas.

    ОдговориИзбриши
  3. voljela bih surfovati,i isprobati njihove kulinarske sposobnosti zaista,dobar je predlog za odputuješ baš tamo,dobri su podaci.

    ОдговориИзбриши