понедељак, 4. мај 2009.

DELTA CITY PODGORICA



Prvi šoping mol internacionalnog tipa u Crnoj Gori, "Delta City" u Podgorici, je otvoren početkom oktobra meseca 2008. godine. Ovaj ekskluzivni objekat nudi potrošačima najznačajnije internacionalne brendove, za šta je, kao ekskluzivni agent za izdavanje, zaslužan "Colliers International". Ova kompanija prethodno je postigla veliki uspeh sa izdavanjem "Delta City" šoping mola u Beogradu.

"Delta City" u Podgorici predstavlja brendove poput "Zare", "Marks&Spencer", "Navigare", "Pull&Bear", "Gant", "Bershka", "Bata" i "Via Spiga", kao i ugostiteljske lance "Costa Coffee", "Astoria" i "Sport Cafe". Ukupno, "Delta City" čini 75 lokala, a novina je i multipleks bioskop "Ster Cinemas", prvi ove vrste u Crnoj Gori.

"Delta City" obuhvata površinu od 25,000 m2 maloprodajnog prostora. Udaljen je svega 3 km od centra Podgorice, tako da primarnu potrošačku zonu čini čitav grad, odnosno 200 000 ljudi. Sekundarna potrošačka zona obuhvata skoro 450.000 ljudi i uključuje brojne gradove u okolini.

Inače, "Delta Real Estate" je vodeći investitor u izgradnji šoping molova u Srbiji i regionu. Trenutno započinju radove na sledećem velikom molu u Beogradu, Delta Planet, sa značajnim regionalnim planovima za širenje.

3 коментара:

  1. Samo da se zna moje najomiljenije mjesto za šoping,šta vi kažete?

    ОдговориИзбриши
  2. ja kazem da meni nije ovo omiljeno mjesto za soping , jbg ukusi su razlicti , mozda razocaravajuce zvuci ali tako je... U svakom slucaju zanimljivo si opisala Delta City

    ОдговориИзбриши
  3. Znamo da voliš da šopinguješ,ja tamo baš i ne iddem,neka biće prilika,blago tebi !!!!!!!

    ОдговориИзбриши