четвртак, 9. април 2009.

ZGODE I NEZGODE PRILIKOM PUTOVANJA AVIONOM


KASNITE NA AVION, PA RECITE DA STE BRITNEY SPEARS
Isplati se biti slavan. Najbolje je to osjetila Britney Spears, kojoj je osoblje American Airlines-a dozvolilo da se ukrca u avion iako je zakasnila. Naišavši na zatvoren gejt i završeno ukrcavanje, zamolila je agenta kompanije da je pusti. On je bez obzira na to što ni za koga drugog to vjerovatno ne bi uradio, pozvao kapetana i pitao ga da li bi mogli da je puste. Kapetan je takođe što bez obzira na to što ni za koga drugog ne bi vjerovatno uradio, dozvolio ukrcavanje. Eto, ako vam se nekad desi da zakasnite na avion, pa recite da ste Britney Spears, možda i upali !!!!


GODIŠNJE VIŠE OD 250.000 IZGUBLJENIH TORBI
Prema izvještaju koji je objavljen u Herald Sun-u, australijske aviokompanije izgube oko 250.000 putničkih torbi, a one koje ne nađu put do svog vlasnika na kraju odlaze u dobrotvorne svrhe.

2 коментара:

  1. Dobra fora za Briti,probaću,koristim avio prevoz kadkad,al ja ne kasnim,pa .... al mogla bi probati.E i ovaj text ispod je odličan,nisam znala da se toliko torbi može izgubiti.

    ОдговориИзбриши
  2. Nije mi se još desilo da mi izgubbe torbu,nije toliko redovan slučaj kod nas,valjda ): ): a ovo za Britni voljela bih probati,kad se ofarbam u plavo.....

    ОдговориИзбриши