четвртак, 9. април 2009.

ZGODE I NEZGODE PRILIKOM PUTOVANJA AVIONOM


JEDNO SLOVO ZA 700 KM
Putnici na letu španske aviokompanije 'Spejner' našli su se u čudu kada su, umjesto u Santjagu de Komposteli, gdje je avion trebalo da sleti, sletjeli u Sevilji, 700 km od planirane destinacije na jugu Španije. Kako je saopštila aviokompanija, grešku treba tražiti u Švedskoj, jer je 'Spejner' iznajmio avion švedskoj kompaniji Nordic Airways, a osoba koja je bila zadužena za red letenja je pomiješala kodove gradova Sevilje 'SVQ' i Santjaga 'SCQ'. Španska kompanija je saopštila da je ispitala uzroke greške, a njen je portparol je dodao da se tako nešto nije desilo u poslednjih 18 g.



SLIJEPA ŽENA JE TUŽILA KOMPANIJU AIR CANADA
Slijepa žena je podnijela tužbu protiv kompanije Air Canada, jer ju je kabinsko osoblje tretiralo sa nedovoljno pažnje. Stjuardesa joj nije pomogla prilikom ukrcavanja u avion, žena je udarila glavom u pregradu za prtljag iznad sjedišta, nakon što je stjuardesa prošla užurbano i gurnula je, a vrhunac je bio kada su njen prtljag smjestili pored njenih nogu. Zvaničnici kompanije nijesu još odgovorili na optužbe.

2 коментара:

  1. komentar za prvi blog je hahahahahahhahahahhahahaaa, hihihihi,a drugi i ja bi tužila,ko ne bi.

    ОдговориИзбриши
  2. Nadam se da mi se neće desiti da sletim negdje drugo,bože. I ja bih tužila avio kompaniju da mi se desi neka nezgoda.

    ОдговориИзбриши